Γαλλικά για παιδιά

Το παιδί είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Σε μας τα γαλλικά γίνονται παιχνίδι. Οι απαρχαιωμένες μέθοδοι ανήκουν πια στο παρελθόν. Το παιδί σας μαθαίνει γαλλικά εύκολα, γρήγορα και σωστά.

Η μεθοδολογία μας εστιάζει στον σεβασμό του χρόνου και των χρημάτων του/της μαθητή/μαθήτριας. Το ενδιαφέρον είναι προσανατολισμένο στον καθένα ξεχωριστά. Εκμεταλλευόμαστε την τεχνολογία, επενδύουμε στην επικοινωνία και βασιζόμαστε στην ανθρώπινη σχέση. Συνδυάζουμε την ουσία με την επιτυχία στις εξετάσεις.

Για την απόλυτη επιτυχία του συστήματος η διδασκαλία γίνεται σε ολιγομελή τμήματα των 4 έως 6 ατόμων, που δημιουργούνται με κριτήρια την ηλικία, το επίπεδο γνώσης και τα κοινά ενδιαφέροντα των σπουδαστών και σπουδαστριών μας.

Φέρνοντας τους φίλους και τις φίλες σας αποχτάτε τη δική σας τάξη, το δικό σας τμήμα και κερδίζετε έκπτωση και προνόμια.

Σας προσφέρουμε επαναληπτικά μαθήματα, ενισχυτική διδασκαλία, μαθήματα αναπλήρωσης ύλης, πρόσθετη εξάσκηση, τεστ, παράλληλο διάβασμα, κατανόηση κειμένων χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Επιλέξτε την εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας

γιατί με τα γαλλικά έχεις το αβαντάζ...

skype

Διαδικτυακά μαθήματα

Ένα on-line ταξίδι μέσα από το οποίο,
ο/η κάθε μαθητής/μαθήτρια ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, με αποτέλεσμα το διάβασμα να γίνεται ευχάριστα.
Περισσότερα